14468
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14468,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
WORKSHOPS

COMUNICARE SI CURAJ

Ti-e teama sa vorbesti in fata unei audiente?
Taci atunci cand primesti reprosuri nemeritaate, desi ti-ai fi dorit sa poti raspunde?
Timiditatea iti pune piedici si ai vrea sa prinzi mai mult curaj?

Atunci acest workshop este pentru tine!

Conceput pentru persoanele care doresc sa evolueze, sa iasa din zona de confort intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata, care isi doresc sa invete ceva nou sau sa cunoasca oameni interesanti, Comunicare si curaj te ajuta:

  • sa castigi mai multa incredere in tine
  • sa te cunosti si sa te intelegi mai bine, pe tine, dar si pe cei din jur
  • sa intelegi de ce este esential sa comunici cu energie si claritate


Fiecare sedinta este 100% interactiva si practica. Cursul are o durata de 8 saptamani, desfasurandu-se cu o frecventa de o sedinta/saptamana. Programul este anuntat persoanelor inscrise pe masura ce se formeaza grupele.

Pret: 1500 lei, care se pot achita in 2 transe
Early bird: 20% reducere daca te inscrii pana pe 30 noiembrie

multiracial-group-young-people-taking-selfie_1139-1032-500x500
business-slider-500x500
WORKSHOPS

COMUNICARE IN AFACERI

Cat de importanti sunt pentru tine clientii tai? Cat de important este sa-i pastrezi? O atitudine exemplara in comunicarea cu acestia reprezinta un factor de retentie important si un avantaj competitiv deloc de neglijat pe scena de business din Romania.

Cat de multumit esti de echipa ta, de atitudinea angajatilor unii fata de ceilalti sau fata de tine? O atmosfera placuta la birou iti poate asigura loialitatea angajatilor si o echipa sudata si pe care sa poti conta.

Comunicarea este esentiala in orice tip de interactiune profesionala. Acest workshop se adreseaza antreprenorilor si managerilor care isi doresc echipe mai bine pregatite, cu o atitudine ireprosabila atat in relatia cu clientii, cat si in cele cu managerii sau colegii de echipa. La final, participantii:

vor stapani tehnici de comunicare verbala si scrisa pe care le vor putea aplica zi de zi in relatiile cu clientii, colegii sau managerii lor
vor dobandi cunostinte de business care le vor permite sa inteleaga mai bine obiectivele pe care le au de indeplinit
vor avea mai mult curaj sa sustina o prezentare prin aplicarea de tehnici recunoscute de public speaking

100% interactiv si practic, acest workshop are o durata de 8 sedinte de cate 2 ore fiecare. In functie de volumul de munca si disponibilitatea partcicipantilor, aceste sedinte pot avea loc o data pe saptamana sau odata, intinzandu-se astfel pe durata a 2 zile.